Metode

Jeg er i min terapeutiske tilgang især inspireret af systemiske og narrative metoder. Det betyder, at vi i samtalerne vil afdække, hvordan de problemer du oplever, begrænser eller forhindrer dig i at leve det liv, du ønsker. Efterfølgende sætter vi fokus på, hvordan du kan mindske problemernes indflydelse, så du kan leve mere frit og i overensstemmelse med dine værdier.

Min rolle som terapeut er ikke at forandre dig, men sammen med dig at gå på opdagelse i og finde frem til, hvad der er vigtigt i dit liv. Sammen vil vi udforske de ressourcer, du allerede besidder, og skabe klarhed over, hvordan disse ressourcer kan hjælpe dig til at håndtere forskellige problemstillinger.

Jeg benytter også psykodynamiske og kognitive metoder, og vælger altid metode ud fra, hvad der giver mening i forhold til dig og problemstillingen.

Nogle mennesker oplever at have brug for konkrete redskaber i forbindelse med f.eks. angst og depression, hvilket så bliver udgangspunkt for samtalen og med til at finde en vej at håndtere dine problemer.

Jeg laver effektmålinger af mit terapeutiske arbejde for at sikre kvaliteten af behandlingen. I samarbejde med dig vil jeg løbende tilpasse behandlingen, så den passer til dit behov og dine ønsker.

Særligt i forhold til børn:
Psykiske og fysiske overgreb kan sætte sig i barnet som traumer. Der kan både være tale om uventet opstående overgreb og længerevarende pinefulde belastninger, herunder udviklingstraumer. Mange børn tager, i forbindelse med traumer, godt imod og profiterer af legeterapi som psykologisk behandlingsmetode. Legeterapi er en indirekte og nænsom måde at arbejde sammen med barnet, som har en healende effekt. Jeg inddrager altid barnets omsorgsgivere undervejs i legeterapien.